El Viladamat es renovarà després del descens

El duet Chavito-Toni Murillo es farà càrrec de l’equip mentre que a la gespa el gruix de jugadors han marxat al Bellcaire, Torroella i l’Escala B

Un partit entre la Jonquera i el Viladamat.

Un partit entre la Jonquera i el Viladamat. / Josep Ribas

Lluís Ribera

Lluís Ribera

El Club de Futbol Viladamat s’està refent d’una situació delicada. Després de tocar el cel, ara fa un any, amb l’ascens històric a Segona Catalana, ha viscut unes últimes setmanes d’incertesa un cop consumat el descens a Tercera Catalana. Els viladamatencs han vist com després de baixar no seguien un bon grapat de jugadors i, en un principi, la banqueta també canviava de mans. Finalment, Toni Murillo continuarà dirigint el Viladamat, com a tècnic ajudant de Jordi Chavez Chavito, entrenador amb passat a l’Albons i al Base Empordanet.

Un cop definida la banqueta, ara els viladamatencs posaran fil a l’agulla per confeccionar una plantilla amb garanties. Amb el descens de categoria, molts jugadors han fet les maletes, alguns dels quals a la lliga a on estaven fins fa uns mesos, Segona Catalana. Per exemple, el Bellcaire d’Empordà, acabat d’ascendir, ha fitxat Roger Puig, Koli Baldeh i Mohamed Hachem, i el Torroella de Montgrí, que va disputar el play-off d’ascens a Primera Catalana, ha captat Aladi Jallow i Joaquim Sanjosé Pim. El nou l’Escala B, creat a Quarta, i el Verges també n’incorporaran alguns.

Es desfan del filial, de Quarta Catalana

Una de les altres mesures que ha pres el Viladamat amb el descens del primer equip és l’eliminació del filial, que va competir a Quarta la temporada passada.