Figueres

Un podi i dos bitllets per a l’Estatal del Patinatge Artístic Figueres

En el Campionat de Catalunya de Grups Xou, a Granollers, el club figuerenc és segon amb el Júnior i cinquè amb el Xou Petit

El Xou Petit i el Júnior del PA Figueres, celebrant l’accés al Campionat d’Espanya.

El Xou Petit i el Júnior del PA Figueres, celebrant l’accés al Campionat d’Espanya. / Emporda.info

Emporda.info

El Patinatge Artístic Figueres ha classificat l’equip Xou Petit i el Júnior per als propers Campionats d’Espanya de Grups Xou després del bon paper aconseguit el cap de setmana passat, a Granollers, en el Campionat de Catalunya. Es calcula que 6.000 persones van presenciar, entre els dos dies, l’espectacle. El Júnior va pujar al podi, el diumenge, aconseguint una meritòria segona posició, per darrere el CPA Olot. Aquest jove equip va superar, fins i tot, la tercera posició del campionat gironí obtingut el febrer passat a Girona amb ‘La teva última campanada’.

Per la seva part, el Xou Petit, que venia de ser el campió gironí, va obtenir el dissabte la cinquena posició de la classificació liderada pel gran favorit, el CPA Tona. El conjunt d’Aitor Sacristán va patinar amb Tears of children.

Entre Barcelona i Alacant

Ambdós equips figuerencs necessitaven quedar entre els vuit primers per anar a l’Estatal i ho van aconseguir amb solvència. El Xou Petit competirà en el Campionat d’Espanya el cap de setmana del 24 i 25 de març a Barcelona, mentre que el torn del Júnior serà entre el 31 de març i l’1 d’abril a Alcoi (Alacant).