La final del Mundial paralitzarà tot el futbol regional menys a Cadaqués

El Cadaqués-Roses B, de Quarta Catalana, és l'únic partit altempordanès que coincidirà a la mateixa hora que el França-Argentina, aquest diumenge a la tarda

Una imatge del Sant Miquel de Fluvià - Cadaqués d'aquesta temporada.

Una imatge del Sant Miquel de Fluvià - Cadaqués d'aquesta temporada. / Karin Tarrés.

Lluís Ribera

Pràcticament tots els partits del futbol regional d'aquest cap de setmana amb representació altempordanesa han estat reprogramats per no coincidir, el diumenge a les 4 de la tarda, amb la final del Mundial a Qatar entre les seleccions de França i l'Argentina. El dia i l'hora que es disputa la final del Campionat del Món sol coincidir, habitualment, amb bona part dels partits del futbol amateur. La majoria de clubs s'han posat d'acord per avançar el partit el mateix diumenge al matí o el dia abans. Ha passat amb quasi totes les lligues d'entre Primera i Quarta Catalana masculina i femenines. Menys en un enfrontament. En un principi, l'únic partit supervivent que coincidirà amb la gran final entre els equips d'Mbappé i de Messi és la Unió Esportiva Cadaqués-Agrupació Esportiva Roses B, del grup 30 de Quarta Catalana. L'enfrontament al camp de Sa Guarda de Cadaqués entre els homes d'Ismael Vila i els de Juan Diego Herrera s'iniciarà a les 16.30 h, mitja hora més tard que hagi començat la final del Mundial.

En el mateix grup, pel que fa al duel entre el Recreativo de Marca-Fortià, programat inicialment per diumenge a les 4 de la tarda a Vilabertran, els dos clubs tenen la intenció de reprogramar-lo en un altre horari. Al grup 16 de Tercera Catalana, el partit Alt Empordà Peralada-Monells s'ha ajornat directament perquè l'equip de Manel Cabezos no disposava d'un horari alternatiu al camp peraladenc que no fos el de diumenge a la tarda.