Bàscara

El TT Tramuntana obté tres títols i sis bitllets per l’Estatal

Riera, Redondo i Muntada triomfen pel club figuerenc i el Bàscara, amfitrió del torneig català, obté un accés

Muntada, Riera i Redondo, amb els títols a Bàscara.

Muntada, Riera i Redondo, amb els títols a Bàscara. / Emporda.info

Emporda.info

Un total de 400 palistes entre les categories benjamines i veteranes van participar, entre dijous i diumenge passat al pavelló de Bàscara, en el Torneig Classificatori Català per a l’Estatal de tennis de taula. En l’àmbit altempordanès hi van prendre part el Tennis Taula Tramuntana, de Figueres, el CER l’Escala i l’amfitrió, el CTT Bàscara.

El principal triomfador va ser el Tramuntana, que va aconseguir el bitllet amb tres títols de campions inclosos: Jana Riera en juvenil, Manel Redondo en sènior i Jaume Muntada en veterans 50. En la lluita pel títol del classificatori català, a la final Riera es va desfer de Sílvia Coll (Vic), Redondo d'Álvaro Barreneche (Olesa) i Muntada de David Saiz (Olesa). A més, el club figuerenc també van aconseguir tres accessos més al Torneig Estatal: Litus Buixó, en tennis taula adaptat; Abril Sáenz en alevines i Antonio Oña en veterans 50.

El CTT Bàscara i el CER l'Escala no van poder pujar en el podi final, però els bascarencs sí que tenen una palista amb l’accés al Torneig Estatal: la juvenil Abril Vidal, cedida aquesta temporada al CTT Els 8 de la Garriga.