Després dels èxits de les dues darreres temporades, el Club Tennis Taula Tramuntana celebrarà el pròxim 10 de setembre el seu dia amb una jornada de portes obertes que començarà a les onze del matí al gimnàs de l'Institut Olivar Gran de Figueres, les seves actuals instal·lacions. L'objectiu d'aquesta diada és «donar a conèixer el funcionament del Club, la nostra història i les nostres instal·lacions», expliquen des del TT Tramuntana.

Jaume Muntada, president d'aquest club esportiu, manifesta que «el fet que la nostra seu actual sigui el gimnàs de l'INS Olivar Gran limita en alguns aspectes professionals», però afegeix que «des del consistori ens han dit que estan estudiant la possibilitat de reubicar-nos en un espai d'acord amb el nivell del club». I és que cal recordar, que aquesta temporada passada l'equip femení del Tramuntana ha competit per primera vegada en la màxima categoria, a la lliga de Superdivisió femenina. A més, també han comptat amb un nou èxit amb la segona posició obtinguda per Carles Buixó al Campionat d'Espanya adaptat.

Des del Club afirmen que tenen la intenció que «aquesta jornada de portes obertes sigui festa» en què s'hi faran diferents activitats per a tots els nivells, des dels més petits fins als més grans, i recomanen portar calçat esportiu i una pala «pels més agosarats».