El tècnic de l’equip femení del París Saint-Germain, Didier Ollé-Nicolle, ha estat apartat «a títol preventiu» del seu càrrec després de les acusacions d’agressió sexual a una jugadora i d’altres comportaments i paraules «inapropiades», va indicar el club en un comunicat.

«Si aquests fets i paraules es confirmen, serien incompatibles amb els valors esportius i humans del PSG», assenyala l’entitat, que afirma agafar-se la situació «molt seriosament» i demana que s’aclareixin les acusacions.

La revelació dels fets va tenir lloc a principis de setmana, quan una sèrie de missatges a la xarxa social Twitter va alertar d’acusacions contra el tècnic per part d’una jove jugadora, menor d’edat, que va explicar als seus pares que li va tocar el cul després d’un partit.

Tot i que no van voler presentar una denúncia oficial, la policia va obrir diligències i, a nivell intern, també es va produir una investigació, en què diversos responsables de l’equip, incloent-hi l’entrenador, van ser interrogats.

Altres queixes

La investigació va treure a la llum altres queixes de jugadores contra certs comportaments del tècnic, que va presentar les seves excuses al grup.

Però el club, que ja tenia dubtes sobre la seva continuïtat, va decidir anar més enllà i el va apartar de les seves funcions.

Hamraoui

Aquest nou cas s’afegeix a d’altres que han tingut lloc al PSG femení, com l’agressió el novembre passat de Kheira Hamraoui, que encara no ha estat aclarida, o la baralla que aquesta va tenir amb diverses companyes d’equip abans de la semifinal de la Lliga de Campions contra el Lió el passat 24 d’abril.