L’equip de Jonatan Giráldez pot ser campió de lliga aquest cap de setmana en el clàssic contra el Madrid que es disputarà diumenge 13 de març de 2022 a les 12.00 hores a l’Estadi Johan Cruyff. Les blaugranes podrien arribar al partit amb els deures fets si la Reial Societat no guanya el seu partit contra el Betis dissabte (13.00 hores).

Les culers són líders destacades amb 69 punts (19 de distància amb les ‘txuri-urdin’, segones), ja que han aconseguit ple de victòries en els 23 enfrontaments disputats, amb un balanç de 131 gols a favor per només sis en contra.

Dimecres l’Atlètic va perdre qualsevol oportunitat al títol després de la derrota (0-2) contra les merengues en el partit ajornada de la jornada 16. Les d’Óscar Fernández no van poder vèncer un Madrid que suma vuit victòries consecutives. El Barça haurà de trencar amb la ratxa blanca si vol cantar la victòria diumenge en cas que la Reial Societat, únic rival pel títol, guanyi dissabte.

Quan i on es pot veure per TV el Barça-Madrid de la Primera Iberdrola

El partit corresponent a la jornada 24 de la Primera Iberdrola entre Barça i Madrid es disputarà diumenge 13 de març de 2022 a les 12.00 hores a l’Estadi Johan Cruyff i es podrà seguir en directe a través de Televisió Espanyola (Teledeporte) i Barça TV.