Tal com estava programat, aquest matí de diumenge 6 de febrer, s'ha dut a terme la cursa solidària 'Corre i camina contra el càncer' a Vilafant. Organitzada pels voluntaris i voluntàries de l'Associació Contra el Càncer del municipi.

La jornada esportiva ha començat a les nou del matí, amb la donada de dorsals i les darreres inscripcions presencials, a la pista de bàsquet de la urbanització Camps d'En Pineda. La sortida s'ha fet de manera esglaonada. Tant la caminada com la cursa tenien dos possibles recorreguts: el de 3 o el de 5 km.

Alguns dels voluntaris i voluntàries de l'Associació Contra el Càncer de Vilafant MERCÈ MAYNÉ

A banda dels recorreguts i les curses, els participants han assistit a una breu actuació per part d'Acting Figueres al punt quilomètric número 5, que ha animat caminants i corredors. A més, la música de Northern Cellos i Lia Jensen han acompanyat els caminants i corredors. Els més petits han pogut gaudir d'inflables.

L'Associació Contra el Càncer de Vilafant ha agraït, a través de les xarxes socials, tots els col·laboradors, d'entre els qulas l'Ajuntament, Ràdio Vilafant i aquest setmanari.