El duel directe pel lideratge del grup 17 de Tercera Catalana s’ha jugat aquest cap de setmana al camp del Viladamat, on els homes de Botxi han empatat davant l’Atlètic Bisbalenc d’Albert Albert (1-1). Un gol de Lluc Capdevila ha donat el primer avantatge als locals, però els del Baix Empordà han empatat amb el gol d’Arnau Ruiz a la recta final (83’). Tot i l’empat, el Viladamat ocupa la segona posició amb trenta-nou punts, els mateixos que el Bisbalenc, però amb una jornada menys, pendents de recuperar el duel contra el Portbou aquest dijous (21 h).

Tanmateix, el Sant Pere Pescador continua assetjant els dos equips capdavanters des de darrere, ja que els costaners han sumat una nova victòria contra el Portbou (3-1) que el deixen amb trenta-quatre punts en la tercera posició.

Tres punts per sota es troba el Roses City, que ha hagut de suar de valent per endur-se els tres punts de Vilamalla (1-2), tot i l’expulsió del porter local, un penal a favor, i vuitanta minuts jugant amb un home més.