Empat entre l’Esplais i l’Agullana (1-1) en el duel directe del grup 30 de la Quarta Catalana. I és que, tot i que els castellonins sumen una jornada menys, els fronterers van aconseguir frenar el ritme competitiu de l’Esplais, que sumava el cinc de cinc en victòries aquest curs. Tanmateix, l’Agullana es manté al capdavant de la classificació, amb una jornada més, amb disset punts, els mateixos que el Mont-ras B.

Respecte a la resta de la jornada, el Siurana va endur-se el triomf davant l’Armentera (1-2), on Jairo Ortiz va obrir la llauna a favor dels visitants (27’), i Carlos Ramírez va posar l’empat (32’). Ja a la segona meitat, Teixi va marcar el gol de la victòria (73’) per sumar la quarta victòria del Siurana aquesta temporada a Quarta Catalana i mirar cap a la zona alta de la classificació.

Triomf del Base Roses B en el derbi de filials

El Base Roses B es va emportar el partit contra l’AE Roses B en el derbi de filials d’aquest cap de setmana (0-3). Els de La Vinyassa es van imposar al Municipal Mas Oliva davant el club veí, una victòria de moral pel conjunt rosinc que s’ha emportat alguna cosa més que tres punts.