Vilafant

El Futbol Sala Vilafant avança amb pas ferm

L’escoleta torna a completar tot el fil formatiu del club fins al primer equip

El club recupera l’escoleta

El club recupera l’escoleta / Saïd Sbai

Saïd Sbai

Saïd Sbai

El projecte esportiu del Futbol Sala Vilafant continua madurant amb el pas dels anys. Després de superar amb èxit els pitjors moments de la pandèmia, el club ha recuperat la il·lusió i les ganes d’entrenar i competir per intentar tornar a la normalitat el més aviat possible. I és que el nou grup d’escoleta ha servit per completar la línia formativa des dels més petits fins al primer equip, una trajectòria esportiva que compta amb vuit equips i gairebé un centenar de jugadores i jugadors.

L’entitat continua consolidant-se any rere any | SAÏD SBAI

L’entitat continua consolidant-se any rere any / Saïd Sbai

«Som optimistes, hem començat a entrenar al setembre, els sèniors abans, i veiem que hi ha moltes ganes i il·lusió per fer esport i competir. El club vol seguir al peu del canó en aquest sentit», explica el president del FS Vilafant, Alain Jacobs, un dels principals valedors del projecte actual. Un projecte que ha recuperat els més petits de la casa amb l’escoleta, seguida del benjamí, l’aleví, l’infantil, el cadet, el juvenil, el filial i el primer equip. Una massa social i esportiva amb múscul que, tot i funcionar perfectament, encara obre la porta a noves incorporacions. «Encara hi ha gent provant i estem amb les portes obertes per qui vulgui venir amb nosaltres», afegeix.

Amb els objectius de fer pujar de categoria els dos sèniors, en paral·lel, la base té com a prioritat «formar nens i nenes perquè puguin millorar». Una idea que va molt relacionada amb el projecte del femení, que no ha pogut completar un equip sencer, però sí un grup de jugadores que formen part del FS Vilafant. Un club que no para de fer passos endavant, des de la base, fins al primer equip.