A escasses hores perquè PSG i FC Barcelona es tornin a veure les cares en la volta dels vuitens de final de la Champions League, els ultres parisencs l'han tornat a embolicar, segons informa el diari Sport, que forma part del mateix grup editorial que el Setmanari de l'Alt Empordà. A l'enemistat ja de per si mateix instaurada entre totes dues entitats i aficions, ara li hem de sumar unes desagradables pancartes dels aficionats més radicals del club francès.

Pancartes contra el Barcelona, al qual no li donaran precisament una calorosa benvinguda, i contra Shakira, la parella de Gerard Piqué. Els ultres van treure a relluir un missatge en gran en el qual es podia llegir: "Shakira a la Jonquera". Poble en el qual, habitualment, freqüenten francesos pel gran nombre de prostitutes.

L'alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez, ha mostrat el seu rebuig i condemna a aquest atac masclista contra la cantant en el seu perfil de Twitter, a través del qual li ha volgut traslladar tot el seu suport. També ha dedicat unes paraules contra el missatge despectiu cap al municipi, que es referia com a destí de prostíbuls, afirmant que "La Jonquera és comerç, turisme, gastronomia, patrimoni natural i memòria" i convidant a la seva visita.

L'horrible missatge ja l'hem vist anteriorment en el món esportiu, quan fa unes temporades uns aficionats de l'Espanyol van treure una pancarta en la qual deia: "Shakira és de tots". Aquella pancarta va cabrejar i de quina manera a Gerard Piqué. Tampoc li haurà agradat per a res aquesta. Toca erradicar tot això.