Segona derrota consecutiva del Bisbal Bàsquet que va caure en la seva pista davant el filial del Joventut Badalona. Després d'una setmana sense competició, els baix-empordanesos volien retrobar-se amb la victòria i cercar una nova dinàmica positiva.

El matx començava amb molta igualtat, fins que un parcial local de 6-0 deixava un marcador de 15-6. Una diferència inicial aclaparadora. Els pupils de Senpau aconseguien trobar els punts forts de l'equip. Però aquests minuts de superioritat es van veure rebocats en poc moment. El segon filial del Joventut Badalona va pujar la intensitat i es va posar per davant (22-24). Tot i això, els bisbalencs aconseguien fer-se forts en defensa i arribar amb un avantatge considerable a la mitja part (34-28). El bon moviment de pilota en zona ofensiva i l'encert en el llançament desactivaven la defensa dels visitants. Malgrat tot, ja des de l'inici del tercer quart es veia un Bisbal diferent. Un equip amb menys intensitat, poc encert en el tir i poca solidesa defensiva, que veia com els joves barcelonins s'escapaven en el marcador i d'aquesta manera el partit arribava als últims deu minuts amb el resultat de 51-56. La dinàmica en el darrer quart era la mateixa. Un Bisbal a remolc i un filial del Joventut de Badalona agradant-se amb combinacions en atac de primer nivell que augmentaven el marcador final del partit (70-88).