L'australià Jack Miller (Ducati Desmosedici GP20) ha sentenciat el primer dia d'entrenaments del Gran Premi de França de MotoGP al circuit de Le Mans en aconseguir el millor temps en una jornada que ha resultat complicada per les adverses condicions meteorològiques.

Miller ha aconseguit un millor crono d'1: 34.133, poc més de tres dècimes de segon que Maverick Viñales (Yamaha YZR M 1) i ja amb més distància respecte al tercer classificat, el japonès Takaaki Nakagami (Honda RC 213 V), que s'ha anat a terra gairebé a la fi de la jornada, encara que sense conseqüències per a la seva integritat física.

Martín domina a Moto2

Per la seva banda, l'espanyol Jorge Martín ha dominat la primera jornada d'entrenaments lliures a Le Mans en rodar en 1: 37.400 i doblegar així al britànic Jake Dixon i l'italià Marco Bezzecchi, tots ells sobre sengles Kalex.

Salac marca el millor temps a Moto3

El txec Filip Salac (Honda) h aaprofitat a la perfecció les condicions del primer dia d'entrenaments del Gran Premi de França de Moto3 al circuit de Le Mans per aconseguir el millor temps per primera vegada en la seva carrera esportiva.

Salac ha marcat un millor temps d'1: 44.820 amb el qual ha superat per escassament 39 mil·lèsimes de segon a l'italià Romano Fenati (Husqvarna), que fins a aquest moment havia estat el més ràpid de la categoria.

Després SALC, Fenati i McPhee, amb Jaume Masiá en la quarta posició, Albert Arenas (KTM), tretzè per davant de Sergio García (Estrella Galicia 0'0 Honda), Raúl Fernández, quinzè, Jeremy Alcoba (Honda), divuitè, Carlos Tatay (KTM), vintè segon, i Alonso López (Husqvarna), que al matí havia aconseguit una meritòria dotzena posició, ara molt més endarrerit en la vint-novena plaça.