Abraham Huguet, pitxitxi estatal al 2012 amb 57 gols amb la UE Marca de l'Ham i actualment jugador del CF Cistella (Tercera Catalana), s'està recuperant d'un vessament cerebral que va patir fa dues setmanes i que el va mantenir a la unitat de cures intensives (UCI) fins fa pocs dies. Huguet, de 35 anys, ha estat traslladat a planta de l'Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona.

Per ajudar a la família del futbolista figuerenc a sufragar les despeses en desplaçaments i visites a Barcelona, el Marca de l'Ham i el Cistella disputaran, aquest diumenge (19 hores) al camp dels figuerencs, un partit amistós on se sortejaran diferents productes i hi haurà una caixa solidària.

Conegut com 'La Perla' i batejat com el 'Messi de Quarta Catalana' pels seus registres golejadors al 2012, va arribar a jugar a Tercera Divisió amb el Miapuesta Vilajuïga i també ha defensat els colors del Figueres, AE Roses, Base Roses i Borrassà, entre altres. Durant la seva carrera esportiva ha estat guanyador dels Premis Amos de l'Àrea organitzats pel Setmanari de l'Alt Empordà i el Consell Esportiu comarcal.