L'alemany Carl Krause es va proclamar campió absolut de l'edició número 31 del Palamós Trophy-15 Nations Cup que es va celebrar des de dijous fins ahir a les aigües de la badia de la ciutat del Baix Empordà. Mentrestant, la israelita Maayan Shemesh va ser la campiona en categoria femenina, que va quedar setena en la classifiació general.

Kraus va guanyar les quatre proves -encara només en van comptar tres- que va disputar i va ser el guanyador amb autoritat de la prova amb tres punts. Més disputats van estar els altres llocs del podi, fins al punt que, el balear Marc Mesquida i el també alemany Caspar Ilgenstein van haver de compartir la segona posició després d'acabar amb 5 punts i les mateixes posicions i ordre en les mànigues. D'això se'n va beneficiar l'italià Alex Demurtas per pujar en l'últim calaix del podi. A més, els bons resultats dels regatistes alemanys van fer que el país germànic s'emportés el trofeu de la Nations Cup.

D'altra banda, el premi Martinet al millor regatista del CN Costa Brava/Vela Palamós va ser per Antoine Oganesov, qui va finalizar en la posició 501, en una competició que es va donar per finalitzada el migdia degut al fort vent de garbí, superior als 25 nusos.