13 de febrer de 2020
13.02.2020

Castelló d'Empúries reconeix els mèrits d'esportistes locals

La gala és aquest divendres, a un quart de nou del vespre, al convent de Santa Clara

13.02.2020 | 10:53
La castellonina Yasmina Alcaraz

Aquest divendres 14 de febrer, a un quart de nou del vespre al convent de Santa Clara, de Castelló d'Empúries, es portarà a terme una nova edició dels Mèrits Esportius a aquelles persones i equips del municipi que hagin destacat en l'àmbit de l'activitat física i l'esport.

Enguany els premis es dividiran en homenatges i reconeixements. Per una banda es vol homenatjar als equips i federats escolars per haver aconseguit l'ascens de categoria que hagin quedat campions o en lloc destacat en les respectives lligues i competicions. Per altra banda també es vol retre homenatge als esportistes individuals federats i escolars que hagin aconseguit campionats oficials o llocs destacats en competicions d'àmbit estatal.

Pel què fa als reconeixements es faran a la trajectòria de persones i clubs que han promocionat el seu esport o entitat. Per acabar hi haurà també un reconeixement internacional al mèrit esportiu a l'esportista o col·lectius que la seva trajectòria l'hagi portat a la internacionalitat i /o aconseguir fites de gran rellevància.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook