En una setmana poc habitual per al Barcelona, ja que únicament ha d'afrontar un compromís (dissabte a les 16.00 contra el Getafe a la Lliga), els de Quique Setién es van exercitar ahir amb la novetat de Gerard Piqué, que va fer treball de camp, després de retirar-se del partit coper de San Mamés a causa d'unes molèsties físiques.

Després d'arribar de Sevilla de matinada, on diumenge a la nit s'havien imposat per 2-3 al Betis, els barcelonistes van realitzar una sessió de recuperació, en una setmana que ha de servir per carregar piles després que, des de l'arribada de Setién, l'equip hagi jugat dos partits per setmana.

A més de Piqué i dels jugadors del primer equip presents (Luis Suárez i Ousmane Dembélé segueixen lesionats), també van estar presents al camp 2 de la ciutat esportiva Joan Gamper Iñaki Peña, Sergi Puig, Guillem, Araujo, Cuenca, Riqui Puig, Matheus, Rey Manaj i Ansu Fati.

D'altra banda, el col·legiat del Comitè Balear Guillermo Cuadra Fernández arbitrarà el partit Barcelona-Getafe, corresponent a la jornada 24 de la Lliga Santander, en la qual el càntabre Adrián Cordero Vega xiularà el Sevilla-Espanyol.

Avui està previst que passi pel quiròfan Ousmane Dembélé, que ahir es va desplaçar en un avió privat a la localitat finlandesa de Turku, on se sotmetrà a una intervenció per solucionar la ruptura del tendó proximal del bíceps femoral de la cama dreta que va patir en un entrenament. El club, al final de l'operació, comunicarà el temps de baixa.