Fins a 59 jugadors van participar, dissabte de la setmana passada, en el torneig TorreMirona Golf, el primer campionat de l'any. Des de l'organizació expliquen que la xifra de participants és «tot un èxit».

A més, des del club asseguren que «és un any de novetats en relació amb els tornejos del club, ja que durant la seva celebració comptarem amb la presència de molts col·laboradors locals. En aquest torneig en concret vam poder gaudir de la col·laboració de Qualia Centre Wellness, el restaurant Txot's, el restaurant Mas Cucut i la farmàcia Alvar Castelló. A més, l'avituallament per agafar forces durant el recorregut va anar de la mà del Grup PaFi».

El sol va ajudar

La jornada va començar amb una mica de fred, però ben aviat va sortir el sol, fet que va proveir d'un magnífic dia de golf. Tots els jugadors van gaudir d'un esplèndid dia, i en especial els dos guanyadors del campionat, Ignasi Margall com a campió scratch i Xavier Amiel com a campió handicap.

Divendres i dissabte, cita

El proper campionat de golf a TorreMirona és aquesta setmana, on es rep la primera prova del Circuit Match Golf, i que es disputa el 17 i el 18 de gener a les instal·lacions del club navatenc.