El Tae Sport de Vilafant va participar, aquest cap de setmana passat, en el campionat d'Espanya de clubs celebrat a Alacant, on Ramon Ruiz i Pau Delgado van aconseguir pujar al calaix més alt del podi i sumar la medalla d'or en categoria Sènior i Júnior, respectivament. I és que fins a set membres del gimnàs vilafantenc van prendre part del campionat en les diferents categories: Àlex Muñoz, en Júnior; Franz Hierro, Biel Delgado i Martina Torrents, en Cadet, i Nerea Hierro, en Precadet.

Ruiz, retorn amb medalla

La tornada del jove vilafantenc al tatami va ser una de les notícies destacades, després de la lesió que va patir Ramon Ruiz a l'Open de Turquia que el va obligar a passar pel quiròfan. I és que vuit mesos després, l'altempordanès va enfilar cap al podi de nou, imposant-se en quatre combats en categoria Sènior (-80 kg).

En primera ronda, Ruiz es va desfer de l'asturià Muñiz amb claredat (22-2) i, en la següent eliminatòria, del manxec Pérez (8-6) en un enfrontament més igualat. Després de superar el tarragoní Fernández en el tercer combat (7-2), Ruiz va aconseguir imposar-se davant el valencià Cintado (4-2), en el seu retorn a la competició vuit mesos després.