Javi Salamero ha estat presentat com a nou entrenador de la Unió Esportiva Figueres. El fins ara gerent del club figuerenc ha aparegut en roda de premsa, poc abans de l'entrenament amb els seus nous jugadors, i agafa el timó de l'equip per «millorar la dinàmica de resultats» després de la sortida de Xavi Agustí.

«Entenc que no entro en la situació que tots voldríem i els resultats no han acompanyat. Estem a dos punts del cuer, però sóc optimista i estic convençut que la plantilla que tenim està qualificada per guanyar patits a Tercera Divisió», ha comentat Salamero durant la seva presentació, pocs instants després de la roda de premsa d'acomiadament d'Agustí.

La primera prova del ja nou entrenador del Figueres serà aquest diumenge (16:30 h) davant el Santfeliuenc a Vilatenim, on els unionistes encadenen tres victòries consecutives com a locals, i servirà a Salamero com a carta de presentació del seu nou full de ruta.

Salamero agafa l'equip en la 15a posició amb 11 punts, únicament 2 per sobre les places de descens, amb un balanç de 3 victòries (totes a Vilatenim), 2 empats i 6 derrotes, l'última al camp de l'Energia davant el cuer de la categoria, el Sants (3-1).