El diumenge 1 de desembre se celebrarà la quarta edició de la Mitja Marató de Figueres, que comptarà, com és habitual, amb la Fira del Corredor, el dia anterior, i amb la presència del periodista de TV3 Xavier Bonastre, que farà una xerrada. La cursa es va presentar aquest divendres, 25 d'octubre, al vespre, al Museu de la Tècnica de Figueres i el dorsal número 1 el portarà el corredor d'ultratrail Jordi Gamito.

Les novetats d'enguany

La quarta entrega de la Mitja Marató de Figueres arriba plena de novetats, on s'ampliaran el nombre de dorsals i s'incrementa l'import dels premis econòmics per captar més corredors de nivell.

D'altra banda, l'Associació ONA rebrà una part dels beneficis de la Mitja, un col·lectiu sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i el seu entorn familiar.

A més, la cursa comptarà amb la col·laboració de l'Institut Guttmann de neurorehabilitació i l'Associació de Donants de Sang preveu millorar l'èxit de participació de l'any passat.

«Estem molt contents amb la resposta de la gent fins avui. Volem dignificar la ciutat de Figueres a través de l'esport amb una prova atlètica plenament consolidada», va valorar el director de la cursa, Francesc Pous, durant l'acte de presentació.