04 de setembre de 2019
04.09.2019
Fútbol

Éric Cantona, espectador de luxe a la pretemporada de l'Espolla

Els altempordanesos van participar en la inauguració del nou estadi que portarà el nom de l'exdavanter del Manchester United

04.09.2019 | 12:56
Inauguració del nou estadi del Municipal d'Argelers.

Una representació del C.E. Espolla va participar en un duel amistós entre el F.C. Alberes-Argeles i un combinat d'equips veïns per celebrar la inauguració del Municipal d'Argelers. El nou estadi ha estat batejat amb el nom d'Éric Cantona en honor a la seva història familiar. Els avis materns de l'exdavanter del Manchester United, naturals de Martorell i del bàndol republicà, van haver de fugir l'any 1939 amb la Guerra Civil, arribant al camp d'Argelers.

L'equip dirigit per Lluís Insa va complir amb la seva cita anual a la localitat francesa durant la pretemporada, on els locals van perdre davant el combinat (1-3) sota l'atenta mirada d'Éric Cantona i la seva família.

Il·lusions renovades

L'Espolla comença la temporada, aquest diumenge (17:30 hores), a casa davant el Fortià. «La pretemporada ha anat bé. Comencem un nou curs amb il·lusions renovades», comenta el tècnic Lluís Insa que segueix una temporada més a la banqueta i compta amb vint jugadors confirmats i un objectiu clar, «millorar els resultats de l'any passat i seguir creixent».

Els altempordanesos van acabar onzens amb quaranta punts a la 2018/2019.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook