La quarta edició de La Nocturna de Vilafant se celebrarà el pròxim dissabte dia 13 de juliol i tindrà sortida a les 21.30 hores des de la piscina municipal. Seguint la mateixa estructura dels darrers anys, la prova comptarà amb dos circuits amb la previsió de fer-los caminant o corrent, respectivament: la marxa de 5 km i la cursa de 10 km. A diferència de l'última edició, enguany tots els participants estan convocats una hora abans del tret de sortida (20.30 h) en el pàrquing asfaltat que hi ha al costat del complex.

Les inscripcions tenen un preu de 5 euros i ja estan obertes al web www.curses.cat. Poden realitzar-se fins al divendres, dia 5 de juliol -inclou assegurança, dorsal i samarreta-, encara que també se n'admetran fins al mateix dia de La Nocturna. En aquest cas, el preu és manté a 5 euros però només inclourà assegurança i dorsal. De moment, aquesta edició ja compta amb una vintena de participants.

Bany nocturn gratuït

Des de l'organització, l'Espai Jove, recorden que és important portar lot o frontal per tal de poder realitzar l'activitat amb normalitat. A més a més, els menors hauran d'anar acompanyats d'una persona adulta.

Una vegada finalitzada la marxa de 5 km i la cursa de 10 km de La Nocturna, els inscrits que així ho desitgin podran banyar-se gratuïtament a la piscina municipal -el punt d'arribada-, com ja és tradició.