El Càmping Las Dunas i Fase Wind van celebrar el tercer dia de competició de Las Dunas Costa Brava European Freestyle Pro Tour en un escenari perfecte per posar en marxa el segon quadre eliminatori de Tow-In. En aquesta segona ronda les puntuacions entre els regatistes classificats per la final han sigut molt ajustades, de tal manera que tots els competidors han tret el millor estil en cada un dels trucs realitzats.

Antoine Albert de Nova Caledònia ha obtingut la màxima puntuació amb un 6.84 gràcies a un Skopu, seguit del belga Steven Van Broeckhoven amb un 2x Air Funnel i el tercer classificat ha sigut Adam Sims, guanyador de la passada edició. Els últims tres classificats per a la final han sigut Francesco Cappuzzo, el juvenil Nil Bacon Aubert i Mattia Fabrizi. Per culminar el matí l'organització ha dut a terme una ronda eliminatòria de juvenils, en la que s'han pogut veure trucs de molt alt nivell, fent que Stefan de Bell s'emportés la primera posició, seguit de Nil Bacon Aubert i en tercer lloc Mathis Mollard.

A última hora de la tarda i aprofitant la bona lluminositat es va realitzar la final de TowIn que va donar el següent resultat: en primera posició Sam Esteve amb un 2x Burner, seguit de Franceso Cappuzzo amb un 2x Culo i amb una tercera posició, Davy Scheffers amb un Air Funnel Burner