Encara no s'ha acabat la lliga, però el Cadaqués ja sap que l'any que ve serà un dels equips de Tercera Catalana. La derrota del Llers davant del Fortià (4-1) ha permès als cadaquesencs proclamar-se campions de lliga matemàticament, després de superar al Siurana (0-2) en un partit marcat per les fortes ratxes de vent. Sent líders en solitari durant bona part de la temporada, el Cadaqués ha posat la cirereta a una gran temporada assolint l'ascens abans d'hora amb 73 punts.

D'altra banda, la victòria de l'Armentera a casa del Vilafant (1-9) amb pluja de gols li permet atrapar al Llers a la classificació i es manté tercer amb 61 punts. El Base Roses B va perdre davant del Sant Miquel de Fluvià (4-2) i haurà de lluitar per aconseguir la segona plaça que té a quatre punts.

A més a més, el Lladó continua amb la bona dinàmica i el cap de setmana passat va guanyar al Palau-saverdera (3-2) aconseguint la millor ratxa del curs amb quatre victòries consecutives. El Lladó puja a la 7a posició amb 48 punts, mentre que el Palau-saverdera es manté a la 6a amb 53. Els Selvatans van tornar a veure la llum imposant-se al PU Figueres (3-5).