07 de maig de 2019
07.05.2019
Motos aquàtiques

Empuriabrava acollirà el Campionat de Catalunya de motos aquàtiques

La tercera regata puntuable per al Campionat de Catalunya 2019 tindrà lloc el pròxim dissabte 11 de maig

07.05.2019 | 17:32
La platja de la Rubina serà l'escenari del Campionat.

El pròxim dia 11 de maig, dissabte, tindrà lloc a la platja de la Rubina d'Empuriabrava (Castelló d'Empúries) la tercera regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2019. Aquesta regata marca el pas de l'Equador de les sis previstes per a la temporada 2019, després de les disputades ja al Canal Olímpic de Catalunya i al CN Cambrils. Falten altres tres a disputar al Club Nàutic el Balís (Maresme), a Amposta (Montsià) i a l'Ampolla (Baix Ebre).

Hi són convocades dues categories: GP3 i F4 cadascuna d'elles amb un nivell diferent de preparació, més alta per a la GP3 i menys permissiva per a la F4, reservada a pilots sense palmarès.

Jordi González, del CN el Balís, parteix com a favorit a la categoria F4, després de guanyar les dues curses disputades fins ara i de ser el sots campió l'any 2018. A continuació estan classificats Miguel Angel Gargallo, Lluís Montalà i Carlos Hidalgo.

Més incerta resulta la classe GP3,on encapçalen la classificació provisional Jordi Tomás i Joan Sevil, però el gironí Roger Pujol va faltar a una de les curses per un compromís internacional i té clares opcions a revalidar el Campionat de l'any anterior, tota vegada que al final de la temporada es descarta un resultat.

La regata, que tindrà lloc el dia 11 de maig al migdia a la platja de la Rubina, compta amb l'organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, a més de la col·laboració de les empreses Boats Mediterrani, Styx Motor i Caves Masachs.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook