El Peralada-Girona B ja s’ha tret la pressió de guanyar el primer partit com a local després de superar, el dissabte passat, el Castellón (2-1) en el duel de cuers de Segona Divisió B. El conjunt de Chicho sabia, igual que el rival, que estrenava entrenador, que no podia fallar si volia començar a recuperar l’autoestima per evitar el descens. I així va ser. En aquest enfrontament els altempordanesos tenien la baixa per sanció de Kevin Soni i de Paik, convocat pel Girona -Valery ja es pot considerar jugador del primer equip gironí. En canvi, recuperaven el capità, Eric Montes, i el lesionat Santi Bueno a l'eix central, dos mesos més tard.

Tant Soni com Paik reapareixeran aquest dimecres, dia 19 (16 hores), en el Municipal de Peralada en el partit pendent davant el València-Mestalla, amb qui està igualat de punts. L'enfrontament es va suspendre per la pluja al novembre.

Al cap de tres dies, dissabte dia 22, els de Chicho tancaran el 2018 al camp de l’Alcoià (18 h). Si el Peralada suma entre tres i quatre punts en aquests dos enfrontaments és molt probable que acabi l’any fora del descens, un fet impensable fins fa un mes.