La III Marxa BTT Albons, organitzada des del Club Esportiu Albons va comptar aquest diumenge dia 9 de desembre amb un total de 462 participants. Els tres recorreguts per a bicicleta tot terreny (BTT) van ser ben acollits per a tots els inscrits, convertint un any més l'entorn del Puig Segalar en l'atractiu principal de tots els ciclistes. Aquest any, a causa de les pluges va readaptar-se el circuit. Per precaució va eliminar-se el descens del torrent, una zona molt divertida però actualment amb diverses acumulacions d'aigua.

La Marxa d'Albons té nom propi a la prova reina de 35km, l'escalenc Marc Trayter (Scale Bikes), guanyador absolut de les tres edicions amb un temps pràcticament igual que l'any passat 01:42:02.Seguit pel figuerenc Jaume Pereira (Edibikes) amb 01:48:29 i David Mateu (BiciOci) amb 01:51:26.

En el cas de les dones, la prova també comença a tenir nom i cognoms: Meritxell Figueras (Artsport) qui revalida el títol de l'any anterior amb un temps de 02:03:37, seguida de Gisela Biguet amb un temps de 02:12:08 i Lídia Vergés (C. BTT Desfrenats Besalú) amb un temps de 02:20:06.

Pel que fa a els 23Km, Xavier Fabrega (Artsport) ha demostrat el seu domini amb un temps 01:09:24. Seguit per Eloi Rigall i Miguel Ángel Vargas. Entre les dones la guanyadora ha estat Alba Malagón (Artsport) amb un temps de 01:34:13, seguida de Natàlia Cebrià i Gemma Deseura.

En aquesta edició les e-Bike tenien un paper important amb un bon gruix de participants, els guanyadors dels 35km i 23?km han estat Carles Mas (Rem) amb un temps de 01:35:02 i Jordi Martin amb 01:04:27 respectivament.

El jove biker Ot Fèlix (Cromoly Bikes) amb només 9 anys ha finalitzat el circuit dels 23km amb dues hores. Aconseguint així millorar el temps de l'edició anterior i revalidant el títol de biker més jove.

El circuit familiar de 10km ha fet gaudir a pares i fills amb un recorregut pensat per a totes les edats i amb l'objectiu de descobrir l'essència de la BTT. Un recorregut amb més de 70 inscrits.

La Marxa BTT Albons vol convertir-se en una cita anual per a tots els amants del ciclisme de muntanya.