El Sant Pere Pescador ha patit, aquest diumenge, la pitjor derrota de la temporada a Segona Divisió al camp del Sant Gabriel (6-0). Les noies de Joan Pont i Quim Sala, antepenúltimes, han patit la setena derrota seguida en un duel que perdien 1-0 en el descans. Abans de la represa, Laura Rey i Blanca Cros havien tingut la igualada, però a la segona part les barcelonines han aprofitat que el Sant Pere Pescador es queda amb deu jugadores per l'expulsió d'Ester Parramon en el minut 55.

Les groc-i-negres, que recuperaven la lesionada Ana Ríos, però que tenien l'absència per sanció de Trini, han baixat els braços i el Sant Gabriel ha aprofitat la mitja hora amb superioritat numèrica per col·locar un 6-0 dolorós pels interessos altempordanesos.

El Sant Pere té la gran ocasió de refer-se d'aquest sotrac el diumenge que ve (12 h) ja que rebrà el cuer, el Mallorca Toppfotball, que té un punt menys.