La Jonquera s'ha quedat a un pas de sorprendre el líder de Primera Catalana, el Girona C (3-2), aquest diumenge, però ha caigut en el temps de descompte i amb polèmica. Quan el marcador era de 2-2, en els darrers instants un exjugador fronterer, Aleix Feixas, ha deixat els tres punts a Riudarenes. En l'acció del gol de la derrota, els visitants han reclamat que hi ha hagut falta al porter Aleix Manzano i que el davanter ha tocat la pilota amb la mà abans d'entrar. Les protestes han enviat Albert Moñino i Marc Bech directe als vestidors, amb una targeta vermella que els farà perdre el proper duel contra el Llagostera B, el 16 de desembre.

La Jonquera, que partia la jornada en vuitè lloc, s'havia sobreposat a un fluix inici on el Girona C havia col·locat un 2-0 en el minut 18 amb gols d'Uri Santos i Homet. Abans del descans, Moñino retallava distàncies i a la represa Pol Compte situava les taules en el minut 55. Després de guardar l'empat, en el temps de descompte ha arribat la jugada desgraciada pels de Jordi Boix, que ara són 9ns.

El Girona C, per la seva part, que comptava amb més exmembres de la Jonquera com l'entrenador Axel Vizuete i els jugadors Toni Montero (porter suplent), Sergi Murga i Botxi, passen a encapçalar la lliga en solitari per l'ensopegada del Vilassar de Mar davant el Palamós (0-0).