El Figueres ha donat un autèntic pas enrere aquest diumenge al camp del Sants, ja que ha perdut (2-1) i ha desaprofitat una ocasió d'or per deixar la zona de descens a deu punts. Amb la derrota contra els barcelonins, que estaven en descens i que encara no coneixien la victòria a casa, ara el coixí és de només sis, situats en 14a posició de Tercera Divisió.

Al camp de l'Energia, el Sants s'ha avançat en el minut 28 amb un gol de Navarro, poc després d'haver avisat amb un xut a la creueta. A la represa, de nou Navarro ha marcat pels locals, en el minut 61, i els de Joan Esteva han reaccionat just després amb una rematada d'Álvaro Fernández (2-1). L'ex de la Jonquera, Gavà i Granollers feia poc que havia entrat en el terreny de joc i anotava el seu primer gol com a unionista a la 15a jornada.

A la recta final, els figuerencs han tingut opcions d'empatar, amb accions de Canal i Xavi Ferrón ben resoltes pel porter Yaman, però s'han hagut de conformar amb la derrota.

Davant un crescut l'Hospitalet

El proper partit del Figueres serà el diumenge (16.30 h) a l'Estadi de Vilatenim davant l'Hospitalet, que li ha endossat un 11-0 al cuer Martinenc.