El dissabte passat al vespre, es va celebrar el sopar de clausura i l'entrega de premis als guanyadors de la sisena edició de la Golfy Cup Catalogne, a La Farinera Sant Lluís, propietat de la família Costa, que està situada a Pont de Molins.

La Golfy Cup Catalogne és un torneig anual organitzat per la Golfy Réseau (xarxa Golfy) que reuneix a golfistes espanyols, francesos, belgues i luxemburguesos perquè durant una setmana, competeixin en els millors terrenys de joc de la Costa Brava. En aquesta sisena edició, els camps col·laboradors (formen part de la xarxa Golfy) han estat el TorreMirona Golf Club, el Golf Peralada, el PGA Catalunya Resort, el Club Golf d'Aro, l'Empordà Golf i el Golf de Pals.

La presentació d'aquesta nova edició també es va celebrar a La Farinera Sant Lluís, el diumenge 4 de novembre, i des d'aquest dia els jugadors van estar competint i gaudint dels terrenys fins al dissabte passat. La Farinera Sant Lluís va ser l'espai escollit per celebrar aquests dos esdeveniments de la sisena edició d'aquest torneig de golf gràcies a la seva gran capacitat i la versatilitat dels seus espais, que van poder acollir còmodament als 510 assistents.

La celebració del dissabte va començar aviat; cap a dos quarts de vuit van arribar els primers convidats i es van anar concentrant a la terrassa de davant de la sala d'El Molí d'en Borràs, on es va instal·lar, especialment per a l'ocasió, una carpa de grans dimensions per tal que la terrassa es convertís en un gran i confortable menjador. El sopar de clausura va arrencar amb un discurs per part de dos membres de la família Costa, en Josep i la Marina, en què van fer un breu repàs a la història de La Farinera Sant Lluís i van descriure la finca així: "un espai exclusiu d'esdeveniments, envoltat d'un entorn natural únic a la Costa Brava i a uns minuts de França". També van agrair als organitzadors del torneig la seva confiança per celebrar aquests esdeveniments a la seva finca. Al llarg de la vetllada, els convidats van poder gaudir de les cançons més conegudes de les Anxovetes, el grup català d'havaneres cantades.

5

La final de la Golfy Cup Catalogne, a La Farinera Sant Lluís

Un dels moments més especials de la nit, abans de l'entrega dels premis, va ser quan els membres organitzadors de la Golfy Cup Catalogne van donar les gràcies als participants per una setmana en què ha predominat l'esperit esportiu i el bon ambient entre els jugadors, i als diferents camps de golf per la seva col·laboració. La resta de la vetllada va transcórrer amb molta celebració i emoció per descobrir el nom dels guanyadors d'aquesta sisena edició, que es van anunciar per sèries i en diferents moments del sopar. En aquest sentit, el primer premi de la primera sèrie va ser per a Marie-Ange i Phillippe Michaud.

En definitiva, guanyadors i participants del torneig van gaudir d'una vetllada de celebració i recompensa a l'esforç de tota una setmana en un lloc privilegiat de l'Empordà, amb un menú deliciós elaborat per Cris Catering, envoltats de natura i amb la comoditat d'una finca que està totalment preparada per acollir esdeveniments de gran capacitat i prestigi com la Golfy Cup Catalogne 2018.

La Farinera Sant Lluís

La Farinera Sant Lluís és una finca d'esdeveniments privada i exclusiva situada al nord de la Costa Brava i a només 20 km de França. Aquesta finca disposa de 650.000 m2 de jardins i un edifici molt emblemàtic d'estil modernista, una antiga fàbrica de farina restaurada per convertir-se en el lloc ideal per celebrar esdeveniments exclusius. La Farinera Sant Lluís, propietat de la família Costa des del 2013, acull esdeveniments de tota mena: casaments, celebracions privades, presentacions, congressos i reunions d'empresa i, fins i tot, rodatges i sessions fotogràfiques.