L'exfutbolista de Figueres Damià Abella és, des d'aquesta temporada, el responsable de la selecció catalana sub-18. El combinat català es prepara per a la primera fase del Campionat d'Espanya que tindrà lloc a Múrcia del 27 al 29 de desembre. Per a crear el grup de jugadors escollits, Damià ha programat una sessió d'entrenament pel dimarts dia 30 d'octubre a Sabadell, on ha convocat 22 futbolistes, segons publica FutbolCatalunya.com.

D'entre els escollits, hi ha el jugador del Figueres Víctor Valverde, que tot i ser juvenil aquesta temporada ja ha disputat sis partits amb el primer equip, a Tercera Divisió, categoria que ja va estrenar a finals del curs anterior, precisament sota les ordres de Damià. L'ex del Barça, Betis i Osasuna, entre d'altres, va dirigir el primer equip de la Unió la temporada passada, a Tercera Divisió, i al juliol va ser designat coordinador de les seleccions catalanes masculines i seleccionador de la sub-18.

Valverde, per la seva part, és un hàbil extrem de l'Alt Empordà que compartirà una preselecció sub-18 amb jugadors del Barça, Espanyol, Girona, Cornellà, Damm, Gimnàstic Manresa, L'Hospitalet i Reus.