Les instal·lacions del Club Pàdel Indoor Figueres acolliran, entre aquest cap de setmana -de divendres dia 26 a diumenge dia 28 d´octubre- i el que ve -del 2 al 4 de novembre-, una prova del circuit Super Gran Slam de Menors. Aquest campionat forma part d´una sèrie de torneigs que tenen lloc arreu del país i que acull jugadors i jugadores d´entre 8 i 18 anys, repartits en les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior. En total, es preveu la participació de 130 parelles. Dels prop de 260 jugadors presents, com a amfitrió hi haurà l´infantil Anio Sibecas.

Per a Sergi Curto, codirector del club, «l´objectiu d´organitzar un campionat de menors d´aquest nivell és posicionar el club i Figueres al capdavant dels llocs de Catalunya». L´alhora jugador de l´Indoor Figueres, que forma un tàndem letal amb el també codirector Albert Faxedas, creu que aquest campionat serveix «de motivació per als jugadors de la nostra escola que s´entrenen setmanalment, i que aquest any hem arribat a la xifra de 75 alumnes». Curto vol «ensenyar a tothom que aquest esport està creixent molt amb els més petits; esperem que els nens i nenes de Figueres i rodalia vinguin a provar el pàdel».

Els horaris dels partits d´aquesta setmana seran els següents: divendres a partir de les 7 del vespre; el dissabte de 9 a 20 h i el diumenge de 9 a 14 h. L´entrada per veure els partits a l´Indoor serà gratuïta.