La primera derrota del Sant Pere Pescador a fora de casa, a Segona Divisió estatal, va ser el diumenge en el camp del Collerense, de Mallorca (3-0). Les noies que entrena Joan Pont i Quim Sala van veure com el duel quedava sentenciat abans del descans per uns últims quinze minuts de la primera part fatals en què les balears van demostrar per què ocupen el segon lloc. El Sant Pere va rebre tres gols consecutius, un càstig excessiu tenint en compte que minuts abans Sílvia Masferrer i Ana Ríos havien topat amb el pal i Blanca Cros havia tingut una bona ocasió. A la represa, van tornar a rematar dos cops contra la fusta. Les groc-i-negres confien ara a sumar el primer triomf a casa, diumenge (16 h) davant el Pardinyes.

Dues victòries en dos partits

A Segona Catalana, el Cabanes i el Sant Pere B van obtenir el segon triomf contra el Cassà (1-3) i la Pera (1-2), respectivament.