Després de sis victòries inicials en les quals no havia encaixat cap gol, l’Escala va veure trencada la seva impecable ratxa de cop, el dissabte passat, en el camp de l’aleshores cuer, el Besalú (1-0). L’encara líder de Segona va cedir per un gol en pròpia de Zou a la segona part, que deixava en 597 minuts el temps de Joan Ureña sense encaixar cap gol aquesta temporada. Les altres notes negatives del duel van ser les lesions d’Ignasi Massó, màxim realitzador del grup, i d’Àlex Fernández, mentre que, en canvi, Uri Sala va gaudir dels seus primers minuts.

Greu lesió del porter Aleix Díaz

El Marca de l’Ham va aconseguir un triomf agònic davant el Porqueres (4-3) amb gol d’Èric Díaz, en un partit que es va decidir a pilota aturada. En aquest partit va debutar el porter Zouhair Raji, ex de l’Agullana, Borrassà i juvenils de la Jonquera i Juncària, que ocuparà el lloc d’Aleix Díaz. L’ex del Figueres es perdrà el que queda de temporada per un trencament dels lligaments encreuats del genoll.

Derrota del Base Roses a casa

Qui també ha mogut fitxa en els últims dies és el Base Roses, amb l’arribada d’Abraham Huguet, que inicia una segona etapa. El davanter figuerenc prové del Cistella i en el seu debut a la Vinyassa no va poder evitar la derrota davant el Bescanó (0-2).