Fruit del conveni de filiació, el futbol base del Peralada aplicarà el mateix model de treball que fa servir el Girona en el seu futbol formatiu basat en el joc, captació, formació de jugadors i entrenadors, coordinació entre direccions esportives i nutrició, entre d’altres.

A l’espera de com es desenvolupa, el club peraladenc ja té definida la parcel·la esportiva de la seva base. Els coordinadors seguiran sents els mateixos: Arnau Liesa (general), Xavi Xinxó (juvenils i cadets) i Dani Cid (benjamins i prebenjamins). L’estructura s’ampliarà amb l’arribada de David Casado, procedent de la Jonquera, que coordinarà les categories infantils i de futbol-7 federats.

Bolasell agafarà el juvenil

D’altra banda, Xavi Núñez serà el fisioterapeuta; Aleix Martí i Brian Pascual els preparadors físics, i el mateix Xinxó i Toni Marín els entrenadors de porters. D’altra banda, el juvenil A, que Jordi Cruz va pujar a Preferent la temporada passada, serà dirigit per Jordi Bolasell, al costat de Pep Costa.

El primer equip guanya el trofeu del Farners i al camp del Palamós

El Peralada-Girona B debutarà a Segona B el diumenge dia 26 d’agost al camp del Sabadell i, durant el cap de setmana passat, va seguir amb els amistosos de preparació. Després de ser eliminats de la Copa Catalunya per alineció indeguda contra el Cerdanyola, els de Chicho van jugar, diumenge, al camp del Palamós (0-3), de dues categories menys. El dia abans havia guanyat el Trofeu de la Selva després d’imposar-se al Farners (3-6) i d’igualar contra el Granollers (1-1).