Després de la marxa enrere del veneçolà Sergio Álvarez, el Figueres, de Tercera Divisió, ha contractat els últims dies dos davanters. Per un costat, Ivan Murillo, de 21 anys i natural de Badajoz que prové del Manchego, de Ciudad Real. L'extremeny té passat al Palencia, Badajoz, Barco i futbol base del Rayo Vallecano.

L'altre reforç ofensiu és Álvaro Fernández, un davanter malagueny de 24 anys que prové del Granollers, també de Tercera Divisió, i que la temporada anterior l'havia iniciada a la Jonquera, de Primera Catalana. Álvaro havia marcat sis gols amb els jonquerencs abans de marxar a mig curs en el conjunt vallesà. El jugador de Fuengirola també té passat a Segona B i Tercera amb l'Atlético Mancha Real, Socuéllamos, Pobla de Mafumet i filials de l'Elx i del Vila-real.

Derrota a Palamós (1-0) amb Owino i Bora a prova

El Figueres va perdre el primer partit amistós, el dissabte al camp del Palamós (1-0), acabat de baixar a Primera Catalana. Els unionistes van cedir per un gol del bellcairenc Pepu Soler -ex de l’Escala- en el minut 9. En aquest duel, van provar dos joves jugadors: el kenià David Owino, internacional sub-20, i el figuerenc Bora Barry, ex del Palamós i Figueres juvenil.

UE FIGUERES 2018/19

Entrenador: Joan Esteva (Europa).

Altes: Ivan Murillo (Manchego), Álvaro Fernández (Granollers), Dan Coll (Manlleu), Àlex Campos i Eduard Subirana (Palamós), Èric Vilanova (Pobla de Mafumet) i Carles Tena (Europa).

Renovats: Sergi Romero, David Aroca, Pere Espuña, Ritxi Mercader, Joan Pons, Èric Pimentel, Albert Canal, Carles Puig i Eric Torres.

Baixes: Pep Chavarría (Olot), Xavi Ferrón i Aleix Feixas (Girona C), Toni Cunill, Maik Molist i Gil Muntadas (Llagostera), Marc Bonaventura (Banyoles), Ferran Grau (Besalú) i Aleix Díaz (Marca de l’Ham).

Pendent: Jordi Hostench.