El Figueres ha iniciat aquest dilluns al vespre la pretemporada amb 15 futbolistes amb nòmina, poques hores després d´anunciar el reforç del maresmenc Marc Gelmà, un mitjapunta i interior de 23 anys que prové del Palamós i té passat en el Llagostera B i el futbol base de l´Espanyol, el Vila-real i el Girona. El nou jugador figuerenc havia coincidit amb Subi i Àlex Campos en el degà la temporada anterior, a Tercera Divisió.

Amistós a Palamós i destí de Grau

D'altra banda, el primer amistós de la Unió serà aquest dissabte dia 21 (20 h) a Palamós i el següent duel serà el dimecres 25 (20.30 h) a Vilatenim davant l´Olot. D´altra banda, Ferran Grau, que no comptava pel tècnic i ha deixat el Figueres després de set anys, jugarà en el Besalú, de Segona Catalana.

UE FIGUERES 2018/19

Entrenador: Joan Esteva (Europa).

Porters: Àlex Campos (Palamós) i David Aroca.

Defenses: Dan Coll (Manlleu), Eduard Subirana (Palamós), Sergi Romero, Albert Canal, Pere Espuña i Carles Puig.

Mitjos: Marc Gelmà (Palamós), Èric Vilanova (Pobla de Mafumet), Carles Tena (Europa), Ritxi Mercader, Joan Pons i Eric Torres.

Davanter: Èric Pimentel.

Pendent: Jordi Hostench.

Baixes: Pep Chavarría (Olot), Xavi Ferrón i Aleix Feixas (Girona C), Toni Cunill, Maik Molist i Gil Muntadas (Llagostera), Marc Bonaventura (Banyoles), Ferran Grau (Besalú) i Aleix Díaz (Marca de l´Ham).