Un total de sis ciclistes altempordanesos han acabat en el podi de l’Open de Girona de BTT després de cinc curses que han tingut lloc entre l’abril i diumenge passat a la demarcació. Fornells de la Selva va posar el punt final del circuit gironí després de passar per les Preses, Castell d’Aro, Quart i Sant Hilari Sacalm.

Dos dels corredors de casa més regulars es van acabar emportant el premi. Es tracta dels germans de Cabanes Gerard i Júlia Blanch, primer i segon en sub-23 i elit, respectivament. Ambdós ciclistes, membres del Massi-Tbikes Amunt, han partiticpat en les cinc carreres: Gerard ha quedat per davant Xavier Ariza i Júlia només ha estat superada per Laura Terradas. A la prova selvatana, Gerard i Júlia en va fer prou amb un segon lloc per assegurar-se una plaça final en el podi.

En sub23 femení, la jonquerenca Júlia Pujol (Catema.cat) només va necessitar participar i guanyar a l’última prova per quedar segona en la seva categoria. El seu pare, el també jonquerenc Narcís Pujol (Tomàs Bellés), es va imposar a Fornells en màsters-50, però ha acabat novè de la general.

Triplet del Vilajuïga

El paper altempordanès en els podis finals de l’Open de Girona de BTT el va completar el planter del CC Vilajuïga: primer lloc per a l’alevina Kyra Gali i la principant Íria Gironès -primera i segona a l’última prova de Fornells-, i segon per al principant Ot Colom.