El Camp Nou serà un festa aquest vespre en el partit que enfrontarà el Barcelona i la Reial Societat, últim partit de la Lliga, perquè s'acomiadarà el capità blaugrana, Andrés Iniesta, que podran punt i final a la seva etapa professional al club.

L'adéu arriba una setmana després que a Anoeta altre il·lustre futbolista com és Xavi Prieto s'acomiadés dels seus. També en el quadre donostiarra, el seu entrenador, Imanol Alguacil, dirigirà l'últim partit.

Així, la nit a Barcelona serà d'emocions fortes, tot i que els comiats ja s'han anat repartint durant les últimes setmanes, en les que en el cas d'Andrés Iniesta ha viscut intensos dies, com divendres passat, en què el club li va brindar un homenatge institucional, ple de cares del passat i actuals, que van voler donar-li les gràcies al jugador blaugrana i acomiadar-se d'ell.

Andrés Iniesta i deu més, aquesta serà l'última alineació del Barcelona aquest curs, que el club català el tancarà amb un doblet (Lliga i Copa) i perdent a un altre dels seus grans jugadors, com és el manxec, després d'haver-se anat caient de la llista en els últims anys Víctor Valdés, Carles Puyol i Xavi Hernández.

El xoc és completament irrellevant per als dos contendents, ja que no milloraran el fet fins aleshores, tot i que el desè lloc de la Reial podria millorar o perdre'l. El Barcelona té l'oportunitat de superar els 90 punts, cosa habitual en els últims anys, igual que arribar als 100 o més gols, i que Leo Messi subratlli la seva condició de màxim golejador a Europa, amb la seva cinquena Bota d'Or.