El Base Roses haurà d´esperar una setmana més per proclamar-se campió de Tercera Catalana i ascendir a Segona. Els rosincs necessitaven una carambola per obtenir la fita amb quatre jornades d´antelació, però la victòria del Bisbalenc davant el Bàscara (3-1) i, en el grup 17, la del Santa Pau a Fornells (0-1), va frustrar qualsevol opció d'ascens el diumenge passat. Els nois de Jose Santos van fer els deures contra el Begur -19è triomf seguit- en un partit que es va acabar en el primer minut de la segona part amb 6-0 en el marcador. Els del Baix Empordà, que es juguen la salvació, es van presentar amb només 10 jugadors, abans del descans van forçar dues baixes i a l'inici de la represa van simular un altre lesionat que deixava l'equip amb sis futbolistes, una quantitat ja no permesa per jugar.

Ara, el Base Roses ja depèn d'ell mateix per obtenir l'objectiu i la primera de les quatre oportunitats que tindrà serà aquest diumenge (17.30 h) al camp del Bàscara, on amb una victòria quedarà campió i pujarà. En cas d´empat o derrota, celebraria el títol i l´ascens també a terres bascarenques si el Bisbalenc no venç a Monells.

D´altra banda, el segon lloc -promoció d´ascens, com a mínim- està encaminat cap als de la Bisbal després de guanyar la partida al Bàscara (3-1), que tot i fer un bon partit ara es queda tercer, a sis punts per sota, amb l´average perdut i un partit més.