El Peralada-Girona B, 12è classificat, ha deixat escapar, aquest diumenge al migdia, la gran ocasió de segellar la permanència a Segona B quan queden dues jornades pel final. Els de Chicho, sense estar amb l'aigua al coll ni molt menys, necessitaven la victòria per deixar-ho tot enllestit davant la seva afició, però han perdut davant un Ebro (1-2) enratxat que manté opcions de promocionar a Segona A.

Després de la victòria de l'Olot davant el filial del València (1-0), els peraladencs necessiten com a molt dos punts en els dos partits que queden (al camp del Vila-real B, que lluita per pujar, i davant el Formentera, que està en descens) per lligar del tot la salvació. El descens directe el tenen a sis punts i el playout a cinc quan manquen dues jornades.

Davant l'Ebro, de Saragossa, els altempordanesos s'han vist superats per un gol a l'inici de cada part, obra de Gerrit (4') i David Mainz (49'), en aprofitar pilotes mortes a dins de l'àrea. D'aquesta manera, el Peralada-Girona B ha vist com el porter Marc Vito recollia la pilota de la seva porteria després de 747 minuts i més de vuit partits seguits sense fer-ho. Sergi Álamo, amb una falta a la frontal de l'àrea, ha retallat distàncies (56'), i tot i l'entrada de Kevin Soni, després d'un partit sancionat, i del juvenil Pedro Porro, no han pogut tombar més el mur dels aragonesos.

Aquesta, és la primera derrota del Peralada a casa en aquest 2018 i la segona en tota la segona volta del campionat.