El portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, ha titllat d'"inadmissibles i impròpies" les declaracions del president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), Javier Tebas, en les quals demanava l'aplicació de l'article 155 de la Constitució a la final de la Copa del Rei que el pròxim 21 d'abril enfrontarà al conjunt blaugrana i al Sevilla.

"Les declaracions del senyor Tebas són inadmissibles i impròpies d'algú que té la responsabilitat de representar un col·lectiu que agrupa tots els clubs de la Lliga", ha declarat Vives a Barça TV.

Segons Tebas, "caldria sancionar" la xiulada a l'himne espanyol durant la final i fins i tot "suspendre el partit" si aquesta es produís, cosa que el dirigent va donar per fet.

"Hauria d'aplicar-se el 155 dins del Wanda Metropolitano", ha postil·lat Javier Tebas en una entrevista al diari digital 'El Debat d'Avui'.

Les declaracions del president de la LFP no han agradat gaire al club català i així ho ha deixat clar aquest dimarts el seu portaveu.

"Des del FC Barcelona exigim al senyor Tebas que se centri en la feina que sap fer: la gestió econòmica i comercial de l'organització en benefici de tots els seus integrants. I que s'abstingui absolutament de fer declaracions d'aquesta naturalesa, que no són de la seva competència ni contribueixen en cap cas a generar el millor ambient de cara a la final de la Copa del Rei", ha afirmat Vives.