El sorteig dels vuitens de final de la Copa del Rei, celebrat aquest dimarts a la Ciutat del Futbol de Las Rozas (Madrid), ha donat bona sort al Real Madrid i l'Atlètic, que es trobaran amb Numància i Lleida respectivament, i pitjor per al Barça, ??que jugarà contra el Celta.

A més, el bombo també ha emparellat els duels Las Palmas-València, Cadis-Sevilla, Espanyol-Llevant, Leganés-Vila-real i Formentera-Alabès. Els partits d'anada es disputaran entre els dies 2 i 4 de gener i els de tornada, entre els dies 9 i 11 de gener.

Tan sols quatre dels 16 clubs convocats al sorteig no militen en la màxima categoria del futbol espanyol i el 'premi gros' ha estat per al Lleida, que ve de sorprendre la Reial Societat i que aspira a repetir gesta davant un Atlètic que afrontarà la eliminatòria amb els possibles debuts de Diego Costa ja Vitolo.

L'altre club viu de la categoria de bronze és el Formentera, que tornarà al nord d'Espanya després d'eliminar al Logroñés i donar la campanada davant l'Athletic. El seu rival en aquest cas serà l'Alabès, subcampió la temporada passada i que s'ha trobat amb una bona oportunitat per tornar a brillar a la Copa.

Sorteo de octavos de final de la Copa del Rey 2017 / 2018

Infogram