15 de novembre de 2017
15.11.2017

Com i quan serà la Cursa de Muntanya de Girona

La Transgavarres proposa un recorregut de 54 quilòmetres des de Palamós fins a Girona atravessant les Gavarres - La Trail i l'Express són curses de 24 i 25 quilòmetres respectivament

15.11.2017 | 06:30
Com i quan serà la Cursa de Muntanya de Girona

Girona es convertirà diumenge vinent, 19 de novembre, en la capital del trail running català. Arriba la setena edició de la Cursa de Muntanya de Girona, que torna a tenir el massís de les Gavarres com a protagonista i el Barri Vell de Girona com a centre d'operacions.

Ho farà amb tres curses: l'Express (15 quilòmetres i 600 metres de desnivell), la Trail (24 quilòmetres i 1.100 metres de desnivell) i la TransGavarres (54 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell)

Aquestes són algunes de les imatges de l'edició de l'any passat:

Els itineraris del Trail i l'Express seran tècnics i dinàmics, un constant puja i baixa on la diversió està assegurada, assegura l'organització. La Transgavarres continua essent la prova estrella, només a l'abast dels més agosarats i experimentats en les curses de muntanya. El punt d'inici de la Transgavares serà a Palamós, al costat del mar; l'arribada al barri vell de Girona després d'atrevessar les Gavarres i passant per parates com el Puig Cargol, Can Genoer, Els Metges o Santa Maria de Montnegre.

Mira sobre el mapa el recorregut de la Transgavarres

Aquest és el vídeo de la darrera edició de la Cursa de Muntaya de Girona:

La Plaça Sant Domènec, en ple cor del barri vell de Girona, seguirà sent l'epicentre de la Cursa de Muntanya de Girona.

Aquests són els perfils de les tres curses:Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema