El Peralada-Girona B ha acabat donant per bo, aquest diumenge, el punt aconseguit (1-1) al camp del cuer de Segona Divisió B, el Deportivo Aragón. Al terreny del filial del Saragossa els nois d´Arnau Sala i Xavi Punsí tenien la intenció d´obtenir la primera victòria a fora de casa, però s´ha resistit després de jugar amb inferioritat en el tram final.

L´Aragón s´ha avançat en el marcador amb un gol d´Aparicio en el minut 28, però poc després Sergi Álamo ha anotat el seu primer gol a la categoria de bronze amb un xut amb la cama esquerra. El Peralada-Girona B, que tenia de baixa homes com el referent Coro, volia capgirar el marcador a la represa, però les opcions li han disminuït després que el davanter Kevin Soni hagi estat expulsat en el minut 64 per una agressió a un rival.

Amb aquest empat els altempordanesos continuen en zona de descens a Tercera Divisió, però a només dos punts de la permanència, i a la propera jornada tornaran a jugar a fora de casa, en aquest cas al Rico Pérez, terreny de l´Hèrcules, desè classificat (diumenge, 18 h).