No ha començat amb bon peu el Peralada-Girona B la temporada pel què fa a resultats, però l'infortuni en aquest tram inicial a Segona Divisió B ha estat present a les files de l'equip gironí. Si bé ha competit, sobretot en el primer partit a casa contra el Mallorca, les lesions i problemes burocràtics amb alguns dels nous fitxatges han impedit que Arnau Sala tingués a la seva disposició tota la plantilla per afrontar aquests dos primers compromisos que han acabat amb derrota. Extraesportivament, els principals afectats són el davanter Kevin Soni i el migcampista Andrés Romero. Per problemes amb els papers necessaris per poder tramitar la fitxa cap dels dos futbolistes, cridats a ser importants per l'equip, encara no poden jugar i tot incica que, com a mínim, tampoc ho podran fer diumenge contra el Lleida Esportiu. En aquest àmbit, en el partit al camp del València Mestalla sí que van poder comptar amb Andzouana, afectat en el primer partit per aquests problemes burocràtics. A Paterna també va debutar Paik, l'última incorporació d'aquest estiu.

L'altre problema que ha patit l'equip en aquest inici, en concret en el duel contra el Mallorca a la primera jornada han estat les lesions. Suárez, que estarà quatre mesos de baixa, Boniquet, que estarà aproximadament un mes sense jugar i Javi Sánchez, que no va tenir un problema muscular tant important, van caure en el primer partit i es sumen a les baixes ja conegudes de Serrano i Draman Konaré, aquest últim, a l'última fase de la seva recuperació.

La direcció esportiva, en principi, dona per tancada la plantilla amb la incògnita de saber què passarà a la porteria. L'abscència de José Aurelio Suárez crea un problema pel Girona. Gianni i Richi Paz són els porters que té el Peralada a la seva disposició i, en principi, a dia d'avui el lloretenc és la tercera opció a la porteria del Girona, per darrere d'Iraizoz i Bounou. Marcel, del Girona C, seria la tercera opció i possible recanvi de Gianni al Peralada.

Amb la incorporació de Soni i Romero, els dos futbolistes que esperen tenir a punt la fitxa, la plantilla del conjunt xampanyer quedarà més compensada per seguir competint, com han fet en els dos primers partits, a Segona B.