Tot i tenir la lliga feta, amb el quart lloc honorífic encarrilat, el Sant Pere Pescador vol acabar-la amb bones sensacions i el diumenge va golejar el Pontenc (8-2) sense oposició. Davant un rival que va deixar jugar, el triomf ampli per a les noies de Joan Pont i Quim Sala va servir perquè Ana Ríos ampliés el seu idil·li amb el gol i, amb un pòquer, s'assegurés pràcticament el pitxitxi amb 37 dianes. El pròxim partit del Sant Pere, l'antepenúltim de la lliga, serà aquest diumenge (18 h) al camp del Molins de Rei.

Sant Pere: Xènia Cantenys, Mireia Pont, Trini, Alba González, Cristina Pont, Marina Poyato, Yulieth, Cynthia, Ana Ríos, Sílvia Masferrer i Paula Denis. També van jugar Anie, Rebeca i Anaïs.

Gols. 1-0, Ríos (3'); 2-0, Sílvia (19'); 3-0, Marina (46'); 4-0, Paula (51'); 4-1, Carla (59'); 5-1, Ríos (74'); 6-1, Paula (p)(78'); 6-2, Brenda (85'); 7-2, Ríos (87'); 8-2, Ríos (89').

Àrbitre. Parramon Monerris.

Una setmana completa pel Cabanes

El Cabanes venia de guanyar, el Dilluns Sant, al camp del Seva (0-1) amb un solitari gol de la juvenil Júlia Llanet i el diumenge davant el Sant Jordi barceloní va tornar a vèncer (3-2) amb gols de Laia Novellón, Maria Nicolàs i Maria Mallol. L'antepenúltim partit del conjunt de Quim Cruset i Carles Monturiol serà aquest diumenge (15 h) al camp del Santa Eugènia, sisè.

Cabanes: Xènia Cardona, Sumia, Maria Cruset, Carla, Mireia, Alba, Maria Nicolàs, Laia Novellón, Maria Mallol, Lydia Crespo i Arantxa. També va jugar Marina Torres.

Gols. 1-0, Laia Novellón (12'); 2-0, Maria Nicolàs (16'); 2-1, Vanessa (21'); 3-1, Maria Mallol (22'); 3-2, Yanira (60').

Àrbitre. Tavera Acosta.

Davant el tercer classificat, el Torelló, el Vila-sacra va cedir (1-2) amb gol de l'honor de Natàlia Martin i continua a la zona baixa de Segona Catalana. L'agenda de les de Paco Fernández es comprimirà en els pròxims dies perquè jugarà el dilluns dia 1 de maig davant el líder Sant Esteve d'en Bas (16 h), el dia 3 al camp del Ripoll Atlètic (20 h) i el 7 al de l'OAR Vic (17 h).

Segon títol per a Barco, promoció per a Rey i carambola per a Punto

La Segona Divisió femenina tancarà aquest cap de setmana amb sort diferent per a les jugadores altempordaneses. Per una part, la peraladenca Helena Barco va tornar a alçar el títol de campió amb el Barça B, però com que no pot ascendir perquè l'A ja estar a Primera, la fase d'ascens la jugarà la figuerenca Laura Rey amb el Seagull de Badalona, per segon cop. Per contra, l'Estartit de Carla Puntonet, en descens, necessita una carambola per salvar-se.

Una desena de jugadors del Cabanes, a prova amb la selecció gironina

El Cabanes aportarà, en els següents dies, jugadores a les seleccions gironines. Per una part, en categoria sub-16 Alba Góngora, Lydia Fernández, Júlia Llanet i Aina Sararols disputaran un amistós aquest dimecres (20 h) contra el juvenil-cadet del Sils. El mateix dimecres (19.30 h) les sub-14 Alba Ramírez, Carla Roig i Joana Clos jugaran entre rivals del mateix combinat a Flaçà. Tanmateix, el dijous passat Thaïs Román va anar amb la sub-12 en un partit d'entrenament en el camp de Torres de Palau de Girona.